YALOVA / ÇINARCIK - Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulu

Teşvikiye Cumhuriyet Ortaokulu

Adres
TEŞVİKİYE BELDESİ CUMHURİYET MAH. MERKEZ CAD. OKUL BLOK NO 75/1 ÇINARCIK / YALOVA
Vizyon
VİZYON Doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, demokratik bilince sahip, insani değerlere saygılı, çağın gereklerine uyumlu, fikir ve düşüncelere saygılı, yenilik ve kalite peşinde olan, her alanda başarıyı yakalayan, eğitim-öğretim alanında dünya standartlarında bireyler yetiştirmek.
Misyon
Tarih bilincine sahip, gelenekleri olan, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan,sorgulayan ve sorumluluk alan, kendine güvenen,toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren öğrencileri orta öğretime hazırlamaktır.
Saatler
09.00-15.45 arası 7 ders Haftaiçi Kurs: 15.55-17.25 arası iki ders Cumartesi Kurs: 09.00-16.00 arası sekiz ders
Ulaşım
Çınarcık-Teşvikiye arasında her yarım saatte bir toplu taşıma minibüsü vardır. Öğretmenlerimiz özel araçlarıyla veya toplu taşıma minibüsleriyle okula gelmektedirler. Minibüsle Çınarcık´tan okula geliş süresi 15-20 dakika arasındadır.
Servis Bilgisi
Öğrenciler için özel servis ve Karşıyaka Mahallesi Çapana Mevkii için devlet taşıması vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yalova Çınarcık ilçesine bağlı şirin bir yer olan Teşvikiye beldesindesir.
Okulumuz Yalova´ya 21 km, Çınarcık´a 6 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sınıflarımız maksimum 25 öğrenciden oluşmaktadır. Her kademeden iki şube bulunmaktadır.
Karete, futsal, satranç, akıl zeka oyunları kurslarımız vardır.
Tubitak 2022 yılı 4006 Bilim Fuarına katıldık.